Close

Υπηρεσίες Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Αναλαμβάνουμε

 

Αναλαμβάνουμε παντώς τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες και αναλυτικότερα: Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικές βλάβες, Πιστοποιητικά ΔΕΗ, Κλειστά κυκλώματα καμερών και εγκαταστάσεις συναγερμών (με νόμιμη άδεια λειτουργίας απ΄το τμήμα ασφαλείας), Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, Δορυφορικές και επίγειες κεραίες, Φωτισμός  χώρων, Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

Υποκατηγορίες

 • Εγκατάσταση Συναγερμού
  Σκέφτεστε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα σύστημα συναγερμού; Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία εγκατάστασης, θα σας προστατέψει από δυσάρεστες εκπλήξεις και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

  Έχετε αποφασίσει να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα σύστημα συναγερμού; Η επιλογή τόσο του κατάλληλου συστήματος συναγερμού όσο και της εταιρίας εγκατάστασης, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες μιας σωστής απόφασης.

  Στο άρθρο αυτό, παρουσιάζουμε οχτώ (8) συγκεκριμένα σημεία που σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση συναγερμού. Αφορούν τόσο το προϊόν όσο και την εταιρία εγκατάστασης. Η γνώση των σημείων αυτών μπορεί κυριολεκτικά να σας προστατέψει από δυσάρεστες εκπλήξεις. 

  Σίγουρα, νοιάζεστε για την καλύτερη δυνατή προστασία των αγαπημένων σας ανθρώπων και της περιουσίας σας. 

  Ελέγξτε λοιπόν τα 8 βασικά σημεία που παρουσιάζουμε στη συνέχεια, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα ξοδέψετε και κυρίως, να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. 

  1. Έχετε παραλάβει ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου σας;

  Η σωστή μελέτη του χώρου σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ενός πετυχημένου συστήματος συναγερμού. Αποτελεί κυριολεκτικά το μυστικό της επιτυχίας. Είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, όσο είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία ετοιμάζεται να χτίσει ένας πολιτικός μηχανικός μια πολυκατοικία.

  Ακόμα κι αν έχετε αγοράσει τον ακριβότερο συναγερμό, η προστασία σας δεν είναι εξασφαλισμένη, αν δεν έχει γίνει σωστή μελέτη του χώρου σας. Φαντασθείτε για παράδειγμα, να μην έχουν τοποθετηθεί σωστά οι αισθητήρες κίνησης λόγω ελλιπούς μελέτης χώρου και να βρει ο διαρρήκτης ένα "κενό" πεδίο όπου δεν θα τον αντιληφθεί το ραντάρ και να εισχωρήσει από εκεί.

  Ή φαντασθείτε να έχει εκτιμήσει λανθασμένα ο εγκαταστάτης σας ότι τα καλώδια του ΟΤΕ δεν είναι προσβάσιμα και συνεπώς, να μην συμπεριλάβει στο σύστημά σας τη συσκευή GPRS και ο διαρρήκτης να καταφέρει να κόψει ή να αλλοιώσει τα καλώδια του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί ποτέ το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

  Υπάρχουν πολλές ακόμα περιπτώσεις, όπου μια ελλειπής μελέτη μπορεί να αφήσει κενά, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευθεί ένας διαρρήκτης.

  Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να απαιτήσετε από τον εγκαταστάτη σας να κάνει μια σωστή μελέτη του χώρου σας. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις, θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα ως προς το κατά πόσο διαθέτει την απαιτούμενη κατάρτιση, εμπειρία και επαγγελματισμό, ώστε να προβεί στη σωστή μελέτη του χώρου σας και να σας γλυτώσει από δυσάρεστες εκπλήξεις.

  2. Είναι ο εγκαταστάτης σας πιστοποιημένος;

  Η μεγάλη πλειοψηφία των εταιριών προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που δραστηριοποιούνται σήμερα στην Ελληνική αγορά δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. Μάλιστα, εκτιμάται ότι το ποσοστό των εταιριών χωρίς αδειοδότηση είναι ιδιαίτερα υψηλό στη χώρα μας και ανέρχεται σε περίπου 70% (δηλαδή 7 στις 10 εταιρίες δεν έχουν αδειοδότηση).

  Πριν επιλέξετε λοιπόν την εταιρία εγκατάστασης του συναγερμού σας, ζητήστε να δείτε την άδεια λειτουργίας της εταιρίας και την άδεια εργασίας του συγκεκριμένου τεχνικού - εγκαταστάτη που θα μπει στο σπίτι σας και θα κάνει την εγκατάσταση.

  3. Είναι επώνυμα τα εξαρτήματα του συστήματός σας;

  Ένα σύστημα συναγερμού, εκτός από την κεντρική μονάδα, αποτελείται από μία σειρά απαραίτητων εξαρτημάτων, όπως οι μαγνητικές επαφές, τα ραντάρ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (αισθητήρες κίνησης) και η σειρήνα.

  Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή, ώστε τα παραπάνω εξαρτήματα να προέρχονται από τον ίδιο κατασκευαστή του συστήματος συναγερμού που έχετε επιλέξει ή να προέρχονται από επώνυμο κατασκευαστή.

  Αρκετοί προμηθευτές – εγκαταστάτες συστημάτων συναγερμού προμηθεύουν επώνυμη κεντρική μονάδα, αλλά μη επώνυμα εξαρτήματα. Αυτό δυστυχώς γίνεται σκόπιμα, είτε για να μειώσουν την τελική τιμή και να πετύχουν την πώληση, είτε για να αυξήσουν το κέρδος τους.

  Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο ο αγοραστής να έχει επιλέξει και να έχει την εντύπωση ότι έχει εγκαταστήσει ένα επώνυμο σύστημα (πχ. Paradox) αλλά στην πραγματικότητα, επώνυμη να είναι μόνο η κεντρική μονάδα του συστήματός του.

  Στις περιπτώσεις αυτές, τα εξαρτήματα προέρχονται από μη επώνυμους κατασκευαστές (συνήθως από χώρες χαμηλού εργατικού κόστους όπως πχ. Κίνα, Τουρκία, Βουλγαρία κλπ). Τα εξαρτήματα αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ συνήθως, αργά ή γρήγορα, δημιουργούν προβλήματα, όπως ενδεικτικά, ψευδοσυναγερμούς ή αποτυχία ανίχνευσης της κίνησης.

  Φαντασθείτε λοιπόν να έχετε πληρώσει για έναν άριστο ποιοτικά συναγερμό και λόγω δυσλειτουργίας ενός μικρού εξαρτήματος, να μην χτυπήσει ο συναγερμός σας ποτέ.

  4. Γνωρίζετε τι είναι οι ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου;

  Οι αισθητήρες κίνησης (ή ραντάρ) εξωτερικού χώρου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού, αφού ευθύνονται για την ανίχνευση της ύποπτης κίνησης και στέλνουν σήμα για να χτυπήσει ο συναγερμός εγκαίρως, πριν γίνει η διάρρηξη. Με τον τρόπο αυτό κερδίζεται πολύτιμος χρόνος, ενώ παράλληλα ο διαρρήκτης αποτρέπεται από το να συνεχίσει την επιδιωκόμενη διάρρηξη.

  Ωστόσο, οι αισθητήρες κίνησης εξωτερικού χώρου θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστά. Η επιλογή των σημείων για την τοποθέτηση τους είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας ενός συστήματος συναγερμού.

  Ανάλογα με τον χώρο σας, οι αισθητήρες κίνησης θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός, να καλύπτουν όλα τα πιθανά πεδία εισόδου ενός διαρρήκτη καλύπτονας το μεγαλύτερο δυνατό εμβαδό, αφετέρου να αποφεύγονται οι ψευδοσυναγερμοί.

  Η αναγκαιότητα για σωστή τοποθέτηση των αισθητήρων κίνησης είναι ακόμα μεγαλύτερη αν το σπίτι σας, εκτός από μπαλκόνια, διαθέτει εξωτερικό χώρο, αν για παράδειγμα έχετε μονοκατοικία με κήπο.

  Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου εγκαταστάτη. Ένας πιστοποιημένος εγκαταστάτης με εμπειρία στο αντικείμενο, διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση για τη βέλτιστη τοποθέτηση των αισθητήρων κίνησης στο σπίτι σας.

  5. Το σύστημά σας έχει συσκευή GPRS;

  Ένας διαρρήκτης προσπαθεί να εντοπίσει κατά πόσο προσβάσιμα είναι τα καλώδια του ΟΤΕ και να τα κόψει (ή να τα απενεργοποιήσει) ώστε το σήμα του συναγερμού να μην φτάσει ποτέ στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

  Ο χρόνος που κερδίζει σε αυτές τις περιπτώσεις ο διαρρήκτης, είναι πολύτιμος και του επιτρέπει να κάνει τη δουλειά του άνετα, αφού όταν θα έχει εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο, θα απενεργοποιήσει και τον ίδιο το συναγερμό.

  Ο εγκαταστάτης σας θα πρέπει με τη σωστή μελέτη του χώρου σας να εκτιμήσει κατά πόσο τα καλώδια του ΟΤΕ είναι προσβάσιμα από τον επίδοξο διαρρήκτη. Αν υπάρχει προσβασιμότητα, τότε το σύστημά σας θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και μία συσκευή GPRS.

  Η συσκευή GPRS θα στείλει το σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω κινητού. Με τον τρόπο αυτό, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα λάβει το μήνυμα και θα ενημερώσει την Αστυνομία, ακόμα και όταν ο διαρρήκτης έχει κόψει τα καλώδια του ΟΤΕ.

  6. Είναι ποιοτικά και επώνυμα τα καλώδια του συναγερμού;

  Αν το σπίτι σας βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού, τότε θα πρέπει ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε να δώσει τις σωστές κατευθύνσεις στον ηλεκτρολόγο και να επιβλέψει την ποιότητα της δουλειάς του.

  Τα καλώδια του συναγερμού είναι ειδικών προδιαγραφών και θα πρέπει να είναι ποιοτικά από επώνυμες εταιρίες παραγωγής καλωδίων. Σε αντίθετη περίπτωση, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την αξιοπιστία της λειτουργίας του συναγερμού σας. Για παράδειγμα, τα καλώδια μπορεί να οξειδωθούν και να κοπούν προκαλώντας ψευδοσυναγερμούς.

  Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει είτε να αλλάξετε τα καλώδια με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε κόστος (τόσο για τα καλώδια όσο και για τα απαραίτητα μερεμέτια) είτε να αντικαταστήσετε το συναγερμό σας με έναν ασύρματο συναγερμό.

  Είναι σημαντικό λοιπόν ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε να ελέγξει την ποιότητα των καλωδίων που χρησιμοποιεί ο ηλεκτρολόγος και να επιβεβαιώσει ότι τα καλώδια που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά και επώνυμα.

  7. Έχουν τοποθετηθεί σωστά τα καλώδια του συναγερμού;

  Εκτός από την ποιότητα των καλωδίων συναγερμού, είναι απαραίτητο τα καλώδια να τοποθετηθούν στην εγκατάσταση του σπιτιού σας με το σωστό τρόπο.

  Υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να ελεγχθούν για να εξασφαλισθεί αυτό. Ένα παράδειγμα είναι ότι τα ασθενή ρεύματα δεν θα πρέπει να τοποθετούνται κοντά στα ισχυρά ρεύματα, διότι σε αυτή την περίπτωση, προκαλούνται ψευδοσυναγερμοί λόγω της συχνότητας του ρεύματος.

  Τα προβλήματα που δημιουργούνται μετά από κάποια χρόνια λόγω του ότι δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα καλώδια συναγερμού από τον ηλεκτρολόγο σας, οδηγούν σε επιπλέον έξοδα για την επιδιόρθωσή τους (όπως μερεμέτια, αντικατάσταση υλικών, εργασίες κλπ), ενώ μπορούν να αποφευχθούν εξ' αρχής, εφόσον ο εγκαταστάτης του συναγερμού σας επιβλέψει αποτελεσματικά τις εργασίες του ηλεκτρολόγου.

  Αν λοιπόν το σπίτι σας βρίσκεται ακόμα στα σχέδια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι ο εγκαταστάτης του συναγερμού σας διαθέτει την αναγκαία κατάρτιση και είναι διατεθειμένος να δώσει στον ηλεκτρολόγο σας τις απαραίτητες κατευθύνσεις, να επιβλέψει τη δουλειά του και να σας δώσει τη σχετική αναφορά για το αν ολοκληρώθηκαν – ή όχι – οι απαραίτητες εργασίες.

  Επιπλέον, υπάρχουν σήμερα τρόποι ώστε η τοποθέτηση των καλωδίων - όταν αυτά τοποθετούνται εξωτερικά - να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Ενημερωθείτε αναλυτικότερα εδώ: Καλώδια Συναγερμού και Αισθητικό Αποτέλεσμα.

  8. Έχουν τοποθετηθεί σωστά οι μαγνητικές επαφές;

  Οι μαγνητικές επαφές ενός συστήματος συναγερμού τοποθετούνται στο πλαίσιο της πόρτας (ή παραθύρου). Με τη μετακίνησή τους – η οποία προκαλείται από το άνοιγμα της πόρτας (ή του παράθυρου αντίστοιχα) – στέλνουν σήμα στο συναγερμό, ο οποίος αρχίζει να χτυπά.

  Εκτός της ανάγκης εγκατάστασης επώνυμων και ποιοτικών μαγνητικών επαφών, ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία λειτουργίας τους, οι μαγνητικές επαφές θα πρέπει να τοποθετούνται σε κατάλληλα σημεία στο πλαίσιο της πόρτας (ή του παραθύρου). Για παράδειγμα, θα πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία προς τη μεριά που ανοίγει η πόρτα, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή μετακίνησή τους.

  Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχουμε δει πολλές περιπτώσεις, όπου μαγνητικές επαφές έχουν τοποθετηθεί λανθασμένα προς την αντίθετη πλευρά, με αποτέλεσμα, η μετακίνησή τους να είναι μικρή και να ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να μην στείλουν το απαραίτητο σήμα προς το συναγερμό.

 • Εγκατ/ση Συστήματος...

  Απαλλαγείτε από την ανασφάλεια βάζοντας κάμερες και σύστημα καταγραφής και έχετε τον πλήρη έλεγχο του χώρου σας!!

  Τα συστήματα παρακολουθησης μας προσφέρουν αξιόπιστες και χαμηλού κόστους λύσεις, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας.

  Συμβουλευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας για τον συνδυασμό και επιλογή συστημάτος ασφαλείας που ταιριάζει στην περιπτωσή σας. Ακόμα και αν χρειαστεί ζητήστε απο τους τεχνικούς μας ραντεβού για την μελέτη του χώρου σας.

  Εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται κατευθείαν στον χώρο σας και αναλαμβάνει την εγκατάστασή σας προσφέροντας:

  1. Μελέτη Εγκατάστασης
  2. Εγκατάσταση, τοποθέτηση και ρύθμιση καμερών
  3. Εγκατάσταση και ρύθμιση του καταγραφικού.
  4. Επίδειξη τρόπου λειτουργίας.
  5. Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης.

  Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος του καλωδίου καμερών, το οποίο θα παρέχουν οι εγκαταστάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασής σας. Μερικές σύγχρονες κατοικίες έχουνε ήδη προ εγκατεστημένη την καλωδίωση.

  Η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι υπολογισμένη για χώρους μέχρι 80τμ. και για 1 τεχνικό να εργαστεί για 6 ώρες. Για προσφορά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας και για το κόστος τις εγκατάστασης καλέστε τους τεχνικούς μας για μελέτη του χώρου σας.

  Ζητήστε την υπηρεσία εγκατάστασης στο τηλέφωνο: 210-5599177

  Σημείωση: Η υπηρεσία εγκατάστασης είναι διαθέσιμη για ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής.

 • Εγκατ/ση Wifi-Access...

  Ασυρματο Δικτυο – WiFi Solutions. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια τεράστια άνοδος στη ζήτηση αλλά και παροχή υπηρεσιών internet στο ξενοδοχειακό χώρο. Είναι γεγονός πλέον πως ο επισκέπτης – τουρίστας, ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για την παροχή μιας αξιόπιστης internet σύνδεσης στο χώρο των διακοπών του από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Αναλαμβάνουμε την μελέτη , κατασκευή – εγκατάσταση καθώς και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη δικτύων ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων. Πιο συγκεκριμένα:

  Μελέτη, Σχεδιασμός και Εγκατάσταση Wi-Fi δικτύου

  Έχοντας στρατηγικές συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, όπως, Cisco, Ubiquiti , Dlink , Tp-link, Mikrotik, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ενός σύγχρονου wi-fi δικτύου για το ξενοδοχείο ή την επιχείρηση σας. Εκτελώντας αυτοψία στο χώρο σας δίνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάλυψη wi-fi όλων των χώρων του ξενοδοχείου ή μόνο μερικών σημείων που επιθυμείτε. Όλες οι λύσεις που εφαρμόζουμε έχουν ήδη δοκιμαστεί σχετικά με την αξιόπιστη λειτουργία τους σε πλήθος περιπτώσεων. Οι εφαρμογές WiFi που μπορεί να αναπτύξει η εταιρία αφορούν τόσο δημόσιους φορείς, όσο και καθετοποιημένες αγορές ιδιωτικού τομέα και  επαγγελματίες , όπως:

  -Μητροπολιτικά Δίκτυα
  -Ασύρματα Ευρυζωνικά Δίκτυα Δήμων
  -Ασύρματες Ευρυζωνικές Πλατείες σε Δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους (Public HotSpots)
  -Δημόσιες Μεταφορές, Λιμάνια, Αεροδρόμια, Σταθμούς Τρένων
  -Τουριστικές επιχειρήσεις
  -Τομέα Υγείας (πχ Νοσοκομεία)
  -Τραπεζικός Τομέα
  -Καφετέριες/ Μπάρ

  Εγκατάσταση σύγχρονου hot spot

  Είμαστε σε θέση να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό hot spot προγραμματισμένο ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με το δικό σας λογότυπο στην αρχική σελίδα και με δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικών συνεργατών σας ώστε να μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε ακόμη κι ως διαφημιστικό εργαλείο. Με τη χρήση του internet – wifi hot spot  , θα μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσοι πελάτες κάνουν χρήση του δικτύου σας , τη διάρκεια σύνδεσης τους αλλά και να ορίζετε την ταχύτητα πλοήγησης τους.

  Ζητήστε μας να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την συντήρηση και την βελτίωση του δικτύου σας αλλά και των internet υπηρεσιών που παρέχετε στους πελάτες σας.

  Σύνδεση internet Ξενοδοχείου

  Ένα κοινό πρόβλημα των περισσοτέρων ξενοδοχείων στην Ελλάδα είναι ο χαμηλός μέσος όρος ταχύτητας σύνδεσης internet ή  η πλήρη απουσία μιας αξιόπιστης σύνδεσης. Εμείς μπορούμε να συνδυάσουμε περισσότερες από μία internet σύνδεση , αθροίζοντας την τελική παρεχόμενη ταχύτητα . Επίσης σε περίπτωση αδυναμίας ενσύρματης παροχής από τον ISP της επιλογής σας , συνεργαζόμαστε με πληθώρα παρόχων μισθωμένων  κυκλωμάτων internet , ώστε να είμαστε σε θέση να πετύχουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

 • Εγκατάσταση Κεραίας

  Eγκατάσταση κεραίας. Γιατί πρέπει να αναλάβει ένας επαγγελματίας τεχνικός την συγκεκριμένη εργασία

  Η τοποθέτηση της κεραίας, στον χώρο σου αποτελεί μία εξειδικευμένη διαδικασία που μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός εγκατάστασης μπορεί να εκτελέσει.

  Η διαδικασία που ακολουθεί ο εξειδικευμένος τεχνικός για την εγκατάσταση της κεραίας της τηλεόρασης, περιλαμβάνει το να ρυθμίσει το σωστό κέντρο εκπομπής με ψηφιακό πεδιόμετρο και έπειτα να περάσει τα καλώδια που χρειάζονται από την κεραία έως την τηλεόραση ή τον ενισχυτή ψηφιακού σήματος.

  Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί σωστά η τοποθέτηση της κεραίας της τηλεόρασης, πιθανώς να υπάρξουν τα εξής προβλήματα:

  • Είδωλα ή διπλές εικόνες
  • Μαύρη εικόνα
  • Θόρυβος στην εικόνα
  • Χαμηλή ποιότητα εικόνας στην τηλεόραση
  • Δεν συντονίζονται όλα τα κανάλια
  • Δεν εμφανίζει τα ψηφιακά κανάλια
  • Πάγωμα εικόνας
  • Η οθόνη κάνει νερά

  Οι έμπειροι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εγκατάσταση κεραίας και να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να πραγματοποιηθεί μία επαγγελματική τοποθέτηση για να αποφύγει ο χρήστης μελλοντικά προβλήματα και βλάβες που το κόστος επισκευής θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ SERVICE ΚΕΡΑΙΑΣ

  Για να έχετε σωστό σήμα το οποίο δεν θα επηρεάζει αρνητικά την εικόνα στον δέκτη σας θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνει σωστά, από έμπειρο επαγγελματία που θα επιλέξει τα σωστά υλικά για κάθε περίπτωση.

  Πολλές φορές θα παρατηρήσετε κάποια παγώματα στην οθόνη, γεγονός που σημαίνει πως το σήμα φθάνει αλλοιωμένο στη τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή από την κεντρική ή την ατομική σας κεραία.

  Το αλλοιωμένο σήμα στην εικόνας του δέκτη μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες όπως την παλαιότητα και την φθορά της κεραίας είτε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

  Επιπλέον, τα φθαρμένα καλώδια, οι ελαττωματικές πρίζες ή τα προβληματικά βύσματα ίσως αποτελούν αιτία για το πάγωμα της οθόνης σας.

  Ο άρτια καταρτισμένος τεχνικός της εταιρείας μας έρχεται στον χώρο σας με τα κατάλληλα σύνεργα ώστε να κάνει την διάγνωση του προβλήματος και στην συνέχεια να ακολουθήσει η επισκευή.

  Επίσης, έχουμε την δυνατότητα να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε τύπο κεραίας για την εύρυθμη λειτουργία των καναλιών ώστε στο μέλλον να μην αντιμετωπίσετε ανάλογα προβλήματα με το σήμα

 • Εγκατάσταση Κουζίνας

  Σύνδεση (συνδεσμολογία) ηλεκτρικής κουζίνας

  Η σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να γίνεται από αδειούχο ηλεκτρολόγο ακολουθώντας τους ισχύοντες κανονισμούς και διατάξεις βάση του νέου πρότυπου εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων HD 384.

  Επικοινωνήστε μαζί μου για υπεύθυνη εργασία (Χρόνος 30 λεπτά / Κόστος 25 ευρώ)

  Με την ολοκλήρωση κάθε σύνδεσης παρέχεται δωρεάν και έλεγχος 5 σημείων όλης της ηλεκτρικής εγκατάστασης της οικίας, ώστε να ενημερωθεί ο πελάτης για την παρούσα κατάσταση της οικίας του. Οι μετρήσεις που θα γίνουν είναι οι παρακάτω:

  1. Έλεγχο γείωσης
  2. Έλεγχο ρελέ διαρροής
  3. Έλεγχο αντίστασης μόνωσης των καλωδίων
  4. Οπτικό έλεγχος ηλεκτρικού πίνακα
  5. Οπτικό έλεγχος εγκατάστασης
 • Eγκατάσταση Φωτιστικών

  Είναι απαραίτητο το καινούργιο σας φωτιστικό να το εγκαταστήσει ένας ειδικός ηλεκτρολόγος, ο οποίος θα προσέξει όλες τις λεπτομέρειες στα καλώδια και στις διεργασίες που χρειάζονται, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα εν γένει στον φωτισμό του σπιτιού και στην καλωδίωση. Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης που θα έρθει στον χώρο σας θα ακολουθήσει όλες τις βασικές αρχές που ορίζονται για να εγκαταστήσει το νέο φωτιστικό ή να αλλάξει ένα φωτιστικό με ένα άλλο.

   

  ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

   Τα καλώδια της οροφής είναι η γείωση, ο ουδέτερος και οι φάσεις. Η συνδεσμολογία γίνεται με κατεβασμένο τον γενικό διακόπτη για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος. Στην συνέχεια είναι απαραίτητη η γύμνωση καλωδίων ώστε η ένωση να γίνει πιο εύκολα.

   

  Η διάνοιξη τρυπών με τρυπάνι είναι απαραίτητη, ώστε να τοποθετηθεί η βάση του φωτιστικού. Η γείωση και η ένωση έμειναν, διαδικασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν μόνο από ειδικό ηλεκτρολόγο.

 • Εγκατ/ση Δομημένης...

  Τι είναι η δομημένη καλωδίωση;

  Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σύνολο καλωδίων και υλικών (πρίζες , κατανεμητές, κλπ) το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτήριο.

  Οι εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης είναι "ανοιχτής" αρχιτεκτονικής , χρησιμοποιώντας τυποποιημένα υλικά και τοπολογία σύμφωνα με διεθνή πρότυπα για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση.
  Για πολλά χρόνια η καλωδίωση που εξυπηρετούσε τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων γινόταν ξεχωριστά από αυτές της καλωδίωσης για την μεταφορά φωνής. Όμως η ενσωμάτωση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας σε όλους τους χώρους έκανε την ανάγκη ενός τυποποιημένου τρόπου καλωδίωσης μεγαλύτερη. Έτσι με ένα σύστημα καλωδίωσης μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των παρακάτω:

  •  Πυρασφάλεια - πυρανίχνευση
  •  Σύστημα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης
  •  Σύστημα ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας
  •  Σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και εξαερισμού
  •  Μεταφορά δεδομένων (Δίκτυο Η/Υ)
  •  Μεταφορά φωνής (Τηλέφωνο - τηλεφωνικό κέντρο)
  •  Μεταφορά εικόνας (Ψηφιακή τηλεόραση)

  Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν γίνεται σωστός σχεδιασμός και πρόβλεψη για τις καλωδιώσεις σ ένα νέο κτήριο με αποτέλεσμα να γίνεται εγκατάσταση καλωδίων σε διάφορα στάδια της κατασκευής. Αυτό εκτός του ότι αυξάνει το κόστος μας οδηγεί σε λύσεις που δεν μας εξυπηρετούν απόλυτα.

  Προβλέποντας κατά την διάρκεια σχεδιασμού μίας οικοδομής το σύστημα καλωδίωσης πετυχαίνουμε οικονομία, απλοποίηση της εγκατάστασης, δυνατότητα μελλοντικών επεκτάσεων, χρήση κοινών προδιαγραφών για όλη την καλωδίωση και τον τερματικό εξοπλισμό.

  Όλα τα υλικά που προορίζονται για δίκτυα δομημένης καλωδίωσης είναι πιστοποιημένα ανάλογα με τις επιδόσεις τους σε διάφορους ελέγχους και ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες

  •  CAT 3 : Επιτρέπει την διέλευση σημάτων με συχνότητες έως 16 MHz (Για χρήση τηλεφωνικών σημάτων)
  •  CAT5 : Επιτρέπει την διέλευση σημάτων με συχνότητες έως 100MHz (Για χρήση τηλεφωνικών και σημάτων Η/Υ για δίκτυα 100Mbps)
  •  CAT 5e η CAT 6 : Χρησιμοποιείται για δίκτυα Η/Υ τεχνολογίας Gigabit Ethernet

   Δομημένη Καλωδίωση

  Με τον όρο Δομημένη Καλωδίωση εννοούμε την εγκατάσταση καλωδίωσης ενός δικτύου φωνής-δεδομένων που βασίζεται σε Διεθνή πρότυπα (όπως ΕΙΑ/ΤΙΑ 568Β, ΙSΟ11801,ΤΙΑ 569 κλπ.) και είναι εύχρηστο ως προς την διαχείρισή του και αποτελείται από τα εξής επιμέρους αυτόνομα υποσυστήματα:

  Οριζόντια καλωδίωση

  Οριζόντια καλωδίωση: Με τον όρο αυτό εννοούμε το κομμάτι εκείνο της καλωδίωσης εγκατεστημένο σ’ ένα όροφο - επίπεδο το οποίο περιλαμβάνει το σημείο συγκέντρωσης (port ή patch panel) και όλο το κομμάτι της καλωδίωσης η οποία εξυπηρετεί το συγκεκριμένο επίπεδο και διασυνδέεται στη κάθετη καλωδίωση (vertical or backbone cabling).

  Θέση Εργασίας ή Σταθμός Εργασίας

  Θέση εργασίας νοείται για την δομημένη καλωδίωση το σύνολο της υποδομής προκειμένου να εξυπηρετείται η εύκολη εγκατάσταση και η μετακίνηση άμεσα ενός χρήστη με την εύχρηστη και βολική τοποθέτηση των πριζών φωνής – δεδομένων και ηλεκτρικού ρεύματος για τις ανάγκες του χρήστη. Αποτελείται από Patch Cords την πρίζα (μηχανισμός, πρόσοψη πρίζας) και το πολύπριζο του σταθμού.

  Patch Cord: εύκαμπτο (πολύκλωνο) καλώδιο σύνδεσης (Cat 5e , Cat 6) από το PC μέχρι την Πρίζα/Module.

  Module: μηχανισμός τερματισμού (Cat 5e , Cat 6) του (μονόκλωνου) καλωδίου που φέρει το σήμα και ο οποίος είναι στερεωμένος στην Ειδική Πρόσοψη-Πρίζα ή Faceplate.

  Πρόσοψη τοποθέτησης των Module: Είναι τα υλικά επάνω στα οποία τοποθετούνται οι μηχανισμοί module. Η επιλογή τους εξαρτάται από το κριτήρια εργονομίας, αισθητικής και περιβαλλοντικών συνθηκών.

  Καλώδια: μονόκλωνα καλώδια 4 ζευγών UTP, FTP, SFTP, SSTP (Cat 5e, Cat 6), που είναι τερματισμένα από την μεριά του PC στο Module και από την μεριά του Switch στο Patch Panel. Τα καλώδια αυτά που ονομάζονται αλλιώς και «καλώδια διαδρομής» εγκαθίστανται δε με ειδικό τρόπο εντός καταλλήλων οδεύσεων που επιλέγονται από το μηχανικό με βάση τη δομή του κτηρίου και τις απαιτήσεις του πελάτη.

  Port Panel ή Σημείο Συγκέντρωσης: είναι το σημείο τερματισμού όλων των καλωδίων προερχόμενα από τις πρίζες των σταθμών εργασίας (καλώδια φωνής – δεδομένων). Αντίστοιχα Port Panel υπάρχουν και για τις οπτικές ίνες.

  Κατακόρυφη καλωδίωση

  Με τον όρο κατακόρυφη καλωδίωση νοείται το σύστημα καλωδίωσης το οποίο ενώνει της οριζόντιες καλωδιώσεις και αναφέρεται στη διασύνδεση μεταξύ διαφορετικών επιπέδων ή και ομάδων επιπέδων οριζόντιας καλωδίωσης

  Καλώδια: μονόκλωνα πολύζευγα καλώδια UTP, FTP (Cat 5e, Cat 6) καθώς και Οπτικές Ίνες, πού αφορούν τη σύνδεση των κατανεμητών είναι αυτά που ονομάζονται αλλιώς και «κάθετα καλώδια» και εγκαθίστανται με ειδικό τρόπο εντός καταλλήλων οδεύσεων που επιλέγονται από το μηχανικό με βάση τη δομή του κτιρίου και τις απαιτήσεις του πελά

 • Εγκατ/ση Θυροτηλεφώνου

  Το θυροτηλέφωνο

  . Ένα τέτοιο σύστημα επικοινωνίας αποτελείτε από την μπουτονιέρα στο εξωτερικό της οικίας και το θυροτηλέφωνο ή τη θυροτηλεόραση στο εσωτερικό.

  Η μπουτονιέρα είναι η συσκευή που τοποθετείται στην εξώπορτα και επιτρέπει στον επισκέπτη
  την επικοινωνία με το εσωτερικό ενός σπιτιού. Για κάθε συσκευή επικοινωνίας στο εσωτερικό,
  αντιστοιχεί και ένα κουμπί (μπουτόν) στην μπουτονιέρα. Επειδή όμως η πρώτη εντύπωση σε όλα είναι και η πιο σημαντική, οι σύγχρονες μπουτονιέρες δεν είναι απλός ένα σύνολο κουμπιών σε μοντέρνους σχεδιασμού και με τεχνολογίες όπως οθόνη αφής, οι συσκευές αυτές έχουν γίνει ένα μέσο διακόσμησης της εισόδου ενός σπιτιού. Ακόμα υπάρχουν επιλογές σε μπουτονιέρες οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να ανοίξουμε την πόρτα με κάρτα (περνάμε μια ειδική κάρτα από ένα φωτοκύταρο που μπορεί να έχει η μπουτονιέρα και ανοίγει η πόρτα) ή ακόμα και με κωδικό πρόσβασης (η μπουτονιέρα έχει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο και πληκτρολογούμε κωδικό ώστε να ανοίξει η εξώπορτα) ώστε να γίνεται η ζωή μας πιο απλή και εύκολη.

  Τα θυροτηλέφωνα
  είναι η πιο παλιά συσκευή ενδοεπικοινωνίας. Η εγκατάσταση του θυροτηλεφώνου μπορεί να γίνει με δυο τρόπους. Στον παραδοσιακό τρόπο εγκατάστασης χρησιμοποιούνται 4+n καλώδια. Το n αντιστοιχεί στις επιστροφές κλήσεων, δηλαδή τον αριθμό των θυροτηλεφώνων που θα καλεί η μπουτονιέρα. Για παράδειγμα σε μια πολυκατοικία με 5 διαμερίσματα, δηλαδή 5 θυροτηλέφωνα, θα χρησιμοποιηθούν 4+5=9 καλώδια. Αυτός ο τρόπος καλωδίωσης εφαρμόζεται κυρίως σε πολυκατοικίες. Ο νεότερος τρόπος καλωδίωσης χρησιμοποιεί 2 μόνο καλώδια ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυροτηλεφώνων. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για νέες εγκαταστάσεις λόγω της απλότητας καλωδίωσης και της ευελιξίας των επιλογών.

  Ως προς τη λειτουργία τους τώρα, τα θυροτηλέφωνα χωρίζονται σε εκείνα με ακουστικό, τα ανοιχτής ακρόασης και τα ασύρματα.

  Οι συσκευές με ακουστικό έχουν τη μορφή του σταθερού ενσύρματου τηλεφώνου μιας και η επικοινωνία γίνεται μέσω ακουστικού που διαθέτει η συσκευή.


  Τα θυροτηλέφωνα με ανοικτή ακρόαση χρησιμοποιούν ηχείο για την επικοινωνία. Το μειονέκτημα αυτής της συσκευής είναι πως για να μιλήσει ο οικοδεσπότης στον επισκέπτη πρέπει να κρατάει πατημένο ένα κουμπί, το οποίο όση ώρα είναι πατημένο έχει ενεργοποιημένο το μικρόφωνο και απενεργοποιημένο το ακουστικό. Αυτό συμβαίνει για να μην περνάει στο μικρόφωνο ο ήχος του ηχείου και «μικροφωνίζει» όπως συνηθίζουμε να λέμε.


  Τέλος υπάρχουν τα ασύρματα θυροτηλέφωνα.

  Οι συσκευές αυτές έχουν τη μορφή των ασύρματων τηλεφώνων. Έτσι μπορούμε από οποιοδήποτε σημείο να μιλήσουμε με τον επισκέπτη και να ανοίξουμε την πόρτα. Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σε μεγάλες μονοκατοικίες.

  Η ανάγκη του ανθρώπου όμως για μεγαλύτερη ασφάλεια, οδήγησε στην κατασκευή της θυροτηλεόρασης
  Η θυροτηλεόραση είναι μια συσκευή η οποία μας επιτρέπει, εκτός από ήχο, να έχουμε και εικόνα με τη βοήθεια εγκατεστημένης κάμερας στην εξώπορτα του σπιτιού. Η κάμερα μπορεί να είναι ανεξάρτητη ή να αποτελεί στοιχείο της μπουτονιέρας.


  Ο παραδοσιακός τρόπος καλωδίωσης αυτής της συσκευής γίνεται με 7+n καλώδια αντίστοιχα όπως στα θυροτηλέφωνα (για 5 θυροτηλεοράσεις έχουμε 7+5=12 καλώδια) και χρησιμοποιείται κυρίως σε εγκαταστάσεις μικρών απαιτήσεων. Όπως στα θυροτηλέφωνα έτσι και εδώ υπάρχει η καλωδίωση 2 καλωδίων, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυροτηλεοράσεων. Μια πιο νέα μέθοδος είναι αυτή που χρησιμοποιεί ένα ειδικό καλώδιο 8 συρμάτων.


  Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για εγκαταστάσεις μεγάλου μεγέθους ή υψηλών απαιτήσεων μια και παρέχει περισσότερες δυνατότητες (π.χ. η απόσταση μπουτονιέρας ? τελευταίας οθόνης μπορεί να είναι μέχρι και 1000 m).

  Ο ήχος σε μια συσκευή θυροτηλεόρασης μπορεί να μεταδοθεί είτε με ακουστικό είτε με ανοιχτή ακρόαση. Το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των θυροτηλεφώνων είναι η εικόνα που μπορεί να είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξουμε.

  Επίσης υπάρχουν μοντέλα θυροτηλεφώνων που έχουν τη δυνατότητα καταγραφής εικόνας και ήχου κατά την απουσία μας. Έτσι όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι μας όσο λείπουμε, καταγράφεται στην θυροτηλεόραση και μπορούμε να τον δούμε σε μορφή video όταν επιστρέψουμε. Ακόμα υπάρχουν οι αντάπτορες SCS-TV οι οποίοι συνδυάζονται με τη θυροτηλεόραση και μπορούν να «στείλουν» την εικόνα στην τηλεόραση του σπιτιού ώστε να βλέπουμε από τον καναπέ μας τι γίνεται στην είσοδο.
Close